WWW.THE-CLUBS.BE
Your Cart

THE-LAMBO

Het is september 2004, Lamborghieni wordt omgedoopt tot the-lambo. Aan deze omvorming ging een heel verhaal aan vooraf. De nieuwe eigenaars Jeroen en Bjorn hadden al een historie met de zaak via de c-dance parties. Zeer succesrijke feestjes van een even succesrijke radio die in de regio vanuit Kaprijke, Merelbeke, Brugge en Torhout uitzond. De toenmalige eigenaars Filip en Franky wisten op een dag van geen hout meer pijlen maken, er kwam elk weekend minder en minder volk. Toen belden ze Jeroen en Bjorn... deze zetten het Lamborghieni verhaal nog door tot ze in datzelfde jaar 2004 in september the-lambo restyled in het leven riepen. Meteen een schot in de roos met te gekke avondjes met Doctor Bass, Ghost, Furax en vele andere. Resident dj's waren Yargo, Tone, Guarana, Bjorno, Fer-E... en we zullen er waarschijnlijk nog wel enkele vergeten.

The-lambo stond bekend voor zijn hardere stijl van muziek en niet te vergeten the-club waar "de vrouwkes" muzikaal aan hun trekken kwamen.

Wie kent Jef de hoofdportier nog, en Rudy van de hamburger... zoveel fijne herinneringen.

Tussen al dat plezier was er achter de schermen soms wel een heftige stress.  Blijkbaar had de zaak een voorgeschiedenis met geluidsoverlast. Alles werd in het werk gezet om de problemen (van een ander) op te lossen, doch waren alle inspanningen nutteloos en werd er beslist om het concept in Maldegem stil te leggen. Er werd nog even over een heropstart gedacht maar dat is er spijtig genoeg door diverse redenen niet meer van gekomen. In 2006 stopt het Lambo verhaal voorgoed. 

Niet alle liedjes hebben en mooi einde denk je dan...alhoewel! Voor een Lambo feestje zijn nog veel mensen te vinden tegenwoordig. Dat zie je dan ook op de heerlijke reünie feesten!

Tot binnenkort.