WWW.THE-CLUBS.BE
Your Cart

THE-SITE

Het is april 2001, het gebouw op de Bredabaan 29 in Wuustwezel wordt terug leven ingeblazen.

Jaar en dag is het bekend geweest onder de naam Cartouche. Na jaren succes onder die naam gaat het niet meer zo goed en staat het even leeg. In 2001 wordt Cartouche omgedoopt naar "the-site". Op dit moment wil men de zaak met de betere house muziek gaan vol spelen. Een resem aan dj's passeren de revue om uiteindelijk als laatste Franky Dux (geen onbekende) te hebben. Er komt bij Dux wel wat volk langs op zaterdag, doch niet voldoende om echt rendabel te zijn. Dux wist beter, maar kreeg de kans niet om zijn plan uit te werken.

De eigenaars van the-site komen aankloppen bij de eigenaars van C-Dance your most wanted station, eerst voor reclame, daarna voor er een concept in te doen. Een heel aantal C-Jayz werden ingezet doch bleef er maar 1 op het einde van de rit over, C-Jay Bjorn die later door de klanten zijn naam omdoopte in Bjorno. Bjorno begint een mix te draaien van hardere retro, early jump, hardstyle en zelfs hardcore. Elke week verdubbelt het aantal aanwezigen en tegen 1 jaar the-site zit de tent goed vol.

Er was wel even een kleine domper op de feestvreugde....een razzia! We moeten de overheid tot op de dag van vandaag nog steeds even bedanken voor deze razzia! 3 maanden dicht voor een kleine bouwovertreding, dat was alles wat ze ons in de weg konden leggen. In september van datzelfde jaar is the-site terug open zoals velen hem herinneren met als bekendste residents van toen, Bjorno en Dark-E...maar laten we alle andere zeker ook niet vergeten: Pat-B, Marcky, Dr; Paddo, Yorick, en diverse gasten op extra avondjes. We hebben in the-site vele mensen leren kennen, ook van enkele spijtig genoeg afscheid genomen. Maar het was 1 grote familie meer dan 5 jaar lang.

Bij deze dank aan al het personeel van toen, de dj's en vooral aan de vele, hele vele the-site gangers die er memorabele avondjes van hebben gemaakt samen met de volledige the-site crew.

It's the-site style or no style at all!